forever, oh ja!

Inte allt för långt kvar nu till sommarlov. Det känns konstigt. Sommarlov.Redan? Jo, men faktiskt. Det ska bli redigt skönt, ooh! Imorgon blir det sista dagen med klassen, i 1an. Vi ska hem till Anders och grilla och ha oss, det blir nog kul kan jag tänka mig 8)
Studenten på torsdag, kuuul. Ska till kusinen och Emelie. Kanske åker och våldgästar Ida också, sånt vet man aldrig ;) Bal och grejer på fredagen, när vi slutar också. Självfallet ska man ju dit och titta.  Sen evrkar det som det kan styras till nåt trevligt på kvällen. Avslutning ska bli avslutning, uh det ska blir riktigt roligt :D ..Kanske inte allt för hård kväll, det vore ju inte kalasens att må dåligt dagen efter.

Lördagmorgon.. Det är då det bär av. Satan vad skönt det ska bli, heeeeelt sjukt! Äntligen blir det Cannes igen :D Visserligen inte bara Cannes. Först blir det antagligen Alcas(klaga gärna, jag har ingen aning om hur det stavas?) och nåt mer där i nordöstra Frankrike, man ska ju vara lite kulturell fan ;) Sen blir det Cannes, underbaaaaaart! I drygt en vecka blir vi kvar där. Med lite tur at vädret hunnit bli betydligt bättre än vad det är nu. Herregud, det är ju helt... KALLT!? Vaaaaa.. Nej, det blir bra när vi är där (y) Hopppppas :) Efter detta åker vi vidare till Italien. GOOOOOOOTT! Garda och Sirimione blir igen :) Älska! En tur till Milano antaglien dne dagen vi ska hämta Cathrine i Bergamo. Förhoppningsvis träffar jag Alberto där också. VAAAAA! Det är ju fan helt jävla sick, det! Träffa honom igen liksom, wow x) Det vore, det. Shit, kan inte sluta le (a) På pappis födelsedag åker vi till Verona över dagen och på kvällen ska vi på opera på den gamla anfiteatern. Oh, inte att leka med, du! Ska bli reeedigt fränt! :D
Efter tre veckor vid medelhavet kommer vi hem igen.. Oh, satan vad jag vill åka. Nu. Nu! Vekrligen jättenu! Imorgon lär det ju bli att packa iaf :) Greaaaat! Fyra dagar kvar idag, jag längtar :)



Jag blir lite trött på detta blåsandet. Vadd ska det vara bra för? Neej.. Jag vill sola. Det vore rätt gott ju. Ledig idag ju, skönt ;) Oscar kommer snart och gör mig lite sällskap. Treevligt det :D Han är och klipper sig nu :) Lille Pånk, så jeevla längesen vi sågs nu ju :O oooh! Hahah, på fredag lär det ju bli pånkifylla hejhej pånkifylla! :D Fotboll blir att titta ikväll också, miiih. Mycket spännande, mycket spännande..

Det finns låtar som jag knarkar..
Lazee - Rock away , ooooh! Det känns som så jävla Kolsnäs så det finns inte? :D Om jag inte minns helt fel var det den som gick hela vägen dit fårn Ronjas lägenhet;) Maahah, så jävla fula så det finns inte. Nej, men vi gillar att dunka plåt, vadå? ;) För jag når ju verkligen upp &runt? HAH. Faaaaan, jag längtar till Fryksdalsdansen ruggggigt mycket :D
Lil Rain - Adore you, typ finast i världen. Sov och njut. Phurrrrigt iaf :)
Nomy - Cocain, Linnéalåt x) Maahh, goding! Ser henne vekrligen framför mig, haaardcore, haha :D Sommmmmar så det finns inte! Oh, inte att leka med du :D Mahah. Känner att jag måste höra. Se. HAH :)
Chris Brown - Forever, maaaaah! Jag dör. Jag dör vekrligen! Finns det någon somrigare ens? Naaaj. Typ, Carl-låt x) Hela fredagen fladdrar upp. Wounderbart. Det måste ha varit den bästa och mysigaste dagen på länge, du :) Jag gillar att rulla i gräs iaf, så är det ju. Mehehh, sööti :)


Helgen var underbar. Fredagen, nationaldagen, tillbringade jag hela dagen i Sunne/Lysvik tillsammans med Carl. Det går inte att bli bättre? :) Massa solning och badning vid Kolsnäs. Han blev blir röd. Heheh, lite (a) Stackerssss! Mot kvällningen åkte vi hem till honom och grillade vid stranden. Myyyyyyys! Jag är förvånad själv att jag gick i högt gräs med flipflop :O HJÄLP. Vad är det för fel på mig? Vågar ju inte. Tänk ormar... UUUUUUUH! Men det gick bra iaf ;A Mehehh. Gräs, ja. Sånt gillar jag. Gyy så mys :) Vi blev kvar där hela kvällen, till mammi o pappi kom och hämtade mig vid 01.00 eller nåt.
Lördagen bliv chillllbill :) På kvällen grillning hemma med m&p och Gabriel och Martin. Inga fel, du :) Helt sjukt längesen man satt ute med familjen och grejer. Det finns inget som är så underbart som det :)
I söndags bar det av till Skutberget med Emelie, goooooooott x) Men blåste och grejer, lite bös. Varmt i vattnet, ååååh 8) Sånt gillar vi en massa gånger igen. Fan, hon och päronen booooorde verkligen följa emd till Cannes. Ska! Fan var kul vi hade när vi var där tillsammans :D Helt sjukkkkkt :D Och när vi var i fjällen. Hahah, jävla Egil den där snubben ^^, ..Det börjar bli längesedan. Shit.. 5 år sedan? Säkerligen. Scary..! Minnen <3

Jag kan tänka mig att Oscar kommer snart. Bäst att duscha en sväng då innan. Tränade ju förut. Duktig kicka jag är, sheeet. LÄNGESEN! Hahah, hello fetto 8) Jao, ridit ha rjag ju visserligen. Men ändå. Jeyjey. HAH, jag och mamma har planerat att springa när vi är i Cannes. Inga fel men en morgontur vid croisetten, nejnejnej x) underbart!
Men jag avslutar här ändå.

ooh, en hårig grej med!
/b

RSS 2.0