jobbbbbbbb

Javisst, nu sitter jag på jobbet och har fikarast. En lite för lång sådan egentligen, men de tär ganska lugnt just nu. Jag hoppas innerligt att det går för sig, annars för jag väl helt enkelt gå och dö eller något liknande. Det vore egentligen något att sitta hemma och plugga idag, den omtalade filmanalysen, meeeeen.. Det lät faktiskt mer lockande med att jobba litegran och tjäna ihop en slant. Aldrig fel, aldrig fel. Dessutom är du ju inte heller så tokigt att komma upp till Sunne. Jag gillar det, mysigt! Träffa farmor och farfar, Annika, as always! Det är trevligt. Sen har jag ju faktiskt fått påhälsing av Fannnnnnny. Godingen själv hon, solstrålen! iiiiihh. OCH, Henrik och hans kompisar (typ Adam och allt vad dom heter. Haha, fast okej, Adam känner jag väl iaf. Lite?:D)  kom och hälsade på en sväng också. Sånt är alltid trevligt, mycket trevligt!  Han Henrik är en god pånke, jag gillar'n!

Nu är det inte så långt kvar på jobbdagen, skönt! Jag börjar faktiskt bli lite sliten. Jag vill sätta mig i bilen, dra på u2 och sova hela vägen hem. Det låter väl inte så pjååkigt väl? Inte alls!
HAHAHAHAHAH, justdet! Det var en kund inne i morse. Helt plötsligt kläcker hon:
HON -Har du varit utomlands, du är så brun.
JAG -Nääe, det har jag inte.. Jag solar väl solarium ibland, det kankse är det, hehe...
HON -Är du utlänning?
JAG -Ehm..Nej det är jag inte.
HON -Nehe, det ser ut som det.. Med ditt fina hår. Du har ävldigt fint hår tycker jag!
JAG -Jasså, ja men tack för det. Sånt är alltid kul att höra.
HON -Jaa.. Har du färgat det?
JAG -Hmn, ja det har jag
HON -Vilken salong var du på då?
JAG -Nej men det var min mamma som gjorde det.
HON -Är din mamma frisör?
JAG -Ehm, nej det är hon inte
HON -Hon tycker om det ändå?
JAG -Jo, ja.. Hon gör väl det
HON -Jaaaaaa.. Det kan man tänka sig

.
..Sedan fortsatte hon att prata om nån mam som bodde granne med henne som ahde jobbigt med spriten och shit, jag höll på att skratta ihjäl mig, fatta vad sterd hon avr eller?! HAHAHA. Men jag tror.. Det måste ju ha varit nåt fel på henne. stackars! HEH.


OPA! Nu gick det för mycket tid ser det ut som. Jaja, nästan abra en timme kvar, inte så fasligt mycket.
Pill i sköran!
/b

Soft?

Usch, jag vaknade tdigt imorse. Det känns alltid så ovärt, varför vara vaken ens?
Jag fick för mig att läsa gamla dagböcker. Eller, det gjorde jag igårkväll för jag inte kunde somna. Alltid denna sovbrist.. I vilket fall så avr det fan jälvigt kul. Tänk bara allt från i somras och allt från sommaren 2006. HAHAHAHA. MENNE, varför är det alltid roligast att läsa om det man gjorde på sommaren ens? Jaja, jag låg där i min ensamhet coh råflabbade åt sjuka grejer. Det kom över mig att jag såg fan aldrig Anna-Bengt  förra året! Vad är nu detta, helt sick! Jag saknar ju den... EHM! Hahah, Hans-BengtGöran-Anders, nakendansen(?) på campingen, skägget! Herregud, skägget! Jävlar vad stöööööört! Jag skrattade så jag fick  tårar i ögonen och var tvungen att skicka sms till Ronja. Visserligen minns jag inte om jag skrev nåt om just Skägget då, men något sådant var det i vilket fall. Ibland kan man ha kul för sig själv.. HAHAH.

..Bara en liten parantes för att jag inte sov länge i morse? Alltid bra!


Idag blir en bra dag kan jag tänka. Jag och Gabriel ska in till stan snart och luncha med mamma. Aldrig fel, sånt gilllllllllllllar vi. Sen blir det stallet. Ännu mer trevligt. Hoppppppning blir idag och enligt Ida blir det träning på böjt spår och jag väljer först. SÅ, det blir Paris idag, självfallet. Alltid! MYSHEST! Dubbelpass blir idag också. Ska rida med dom gamla tanterna efter mig också. Min gamla fritidsfröööken är ju med, hah hon är så gullig!? :P Ja, spela roland ens? Nu bara är jag rompen!
Jag borde skriva på filmanalysen.. Jag gjorde aldrig det igår. Och inte dagen innan det heller. DUKTIG FLICKA.


MEN HALLLLLLLÅÅ! Malle ringe mig nyss, pratade kent och grejer. Ska ringa Oscar och fjong senare.. Men det var inte därför hon ringde sa hon sen.. OPA, Bea blev nyfiken! Men. Hon och Emil hade gjort slut. VA? NEHEJ?! Malle.. Emil.. Det har ju alltid varit dom! Jag blev hur chockad som helst verkligen, sheeeeeet! Men, det var bra iaf mellan dom nu och så, jag tror jag avr med ledsen över det! Heh, konstigt.. Det blir nog bra. Eller ja, det är ju bra! Men.. Oj.

Nu ska jag.. Ett äpple, det ser mer lockande ut än att plugga.
Nyp i stjärten!
/b

Tuesday bloody tuesday

Meningen var den att Ronja skulle ha följde emd till gymmet idag. Men den galten, hon dissssssssar. BAH! Jag åkte dit iaf, ruggigt gott tycker jag. Svettigast någonsin, HA! Men, jag tror jag har feber fortfarande. Därför? Eller så har jag nästan det. Kallsvettas och har mig fortfarande. Jag är väldigt smart och tränar då, det håller jag med om. MEN, det är så tråkigt att bara vara hemma och bli tjock. Nej tack, nej tack. Det var i vilket fall jätttttttttelite folk på gymmet. Jag tror jag var enda tjejen där, öumh, bortsett några gamla tanter som cyklade bajlänge. Sen, åkte jag hemåt i regnet. Jag var visserligen inne på Hallbergs guld också. Lämnade in mitt pärlarmband som dom hade trätt om för löst, det vart helstort. Men det var tydligen för stort innan också, så dom skulle ta av massa pärlor och  ha sig. Jag vet inte allt, men grejs. Klart nästa vecka skulle det vara iaf. Weippa!
På väg hem hade jag trevligt sällskap av Henrik i fonen och jag kände mig överöveröver(röven)trött. Men sånt är alltid trevligt, det gillar vi det! Väl hemma möttes jag av Gabriel som aldrig kunde sluta sjunga på 'små negrar i sanden' och var en grajsgrajsgrajs!

Nu.. Funderar jag på att plugga. Men det känns inte särskillt lockande, det kan jag lova. Jag har en filmanalys som jag måste skriva. Jag fattar ingenting egentligen, en bajsvår film var det också. The virgin suicides är det vi ska skriva om.. Någon som har sett, vill hjälpa, kan förklara? Nehepppppp, synd. Men jag har väl hela veckan på mig, men. 'Den ambitiöse eleven planerar' skule jag tänka mig att Per skulle ha sagt, min kära fotolärare, hahah!
IPPPPPPPPPPPPEN! Inte så långt kvar till kent än! Ojojojoj..! Sånt ser jag fram emot, kuligt :) Jag får nog ta och plinga Oscar snart och sjunga lite. Knippsa med tårna på fårskinnet framför spisen till kent, sånt säger man väl aldrig nej till heller? NEJNEJ:D


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Jag gillar ändå bilderna som Bompaan la upp på bdb, jag dööööör!
Ännu mer HAHA xD ..Det var kul:O




AOP, men nu blir det nog filmanalys trots allt. Fjong!
/b

Bättringsväg

Snart, snart.. SNART är jag frisk! iiiiiiiiiihhhh!
Förhoppningsvis imorgon, då blir det kmti. IPPPPA. Och, jag tvingar nog med Ronja också.
Skojåhåj..! Jag ska ringa henne snart, den grisen :)  HON har ju cuttat av sig håret också, som jag inte har sett än! Sheeeet, fräsigt. Typ, pageliknande tror jag? FJONG vilken grej! Alla pagar sig. Massa i klassen också ju. Men iihh, det ska bli nice att se. Hon är minminmin heeeela långa dagen imorgon, owaaaah! FÖR DET LÄR BRA! Jävligt saftigt ;) rawwwr.



HAH! Jag övningskörde förut. Tredje gången.. OOOH, jag måste säga att detta är jag en naturbegåvning på, oooolala! Kanske inte, men det är jävligt kul. Och jees, jag gjorde personligt rekord idag i hastighet. Hela 40km/h, jag höll på att dö. HAHAH, det gick ju råfort! Dessutom kan jag växla skapligt bra utan att titta ner. Shit, tänk vilka framsteg jag gör. Ujujuhj.. ;)


Jag måste säga att Ida, hon är en pärla hon! Jag digggggar dig, bruden! :)


NEJ. Det blir tv nu.. Säkert jättekul?
Imorgonbitti åker Cathrine till Götet igen. BÖS! -.-
Godnatt sen!
/b


..lite senare samma kväll

Plötsligt blir det sådär.
Jag skriver en massamassamassa. Sedan inser jag vilken skit det är. Vem bryr sig ens?
Visst..

Jag vet inte varför jag blir såhär när klockan början bli sent. Jag förstår verkligen inte varför jag sitter här ens när jag verkligen borde ligga i sängen och nanna för längesedan. Jag sover ju aldrig längre. Saker kommer ivägen, jag blir mest irriterad, trött och ledsen. Det är väl en härlig kombination? För all del! Mitt fel.. Jag borde, för att bli mig själv igen. Glad helahela tiden och frisk också. Jag villllllllllllll. Psykbrytet som sitter och korrar med Oscar på msn med knarkpåsar under ögonen, ett tomt glasspaket brevid mig och lyssnar på Alicia Keys. Visst, det kanske inte är helt fel. ...Förutom det där med knarkpåsarna. Det är inge vidare. Imorgon ska jag sova länge. Jag ska nog sova hela lovet. Det vore nåt det, på riktigt.
Jag är ganska trött.




TJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACK
TJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACK
TJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACK
TJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACK
TJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACKTJACK.



..Det ska bli ändring. Igen. Det blev ju förut. OPA, vilken grej. Helt sickkkkk!
Och nu ska jag nog sova. Igen. Mycket och länge. Jag är så tråkig.. Eller så är jag typ, trött.
Jag hoppas på det sistnämda.
ÖH. Varför skriver man jämt när man är depp eller bara möl? Skumt..  Ska jag sätta en glad gubbe på det kanske, för att lätta upp det hela? Sure :D, för sånt känns alltid så äkta. HAHAHAH... HAAA.. ha.


Jag ska försöka med ett lite roligare inlägg nästa gång.
Allt för att gläjda dig. Inte sant? Javisst, javisst. Alla tiders!


NEJ jag är inte ett sånt ufo som jag antar att det ser ut som när man läser. Jag hoppas inte det i vilket fall, OPA!
Godnatt igen!
/b


'cus you asked for it

Här sitter jag, ensam hemma och hela kittet. Inte långe till, snart får jag besök av någon. Det blir nog bra, vi har inte sets på mycket länge. Så mycket kan jag säga. Ett och annat gräl har väl gjort så att vi inte har orkat., någon av oss. ..Bara vi kan hålla sams nu, ett tag iaf. Det vore faktiskt ganska skönt.
 Sara Bareilles Love song är det som strömmar nu. Otroligt bra låt måste jag säga! Haha, det är något med den.. Som gör att jag tänker på Ronja.  Godingen själv, hon! Världens bästa vän. Jag menar det. Hon är vännen som alla önskar sig. Mycket har hänt sedan vi träffades första gången i hästhagen sommaren mellan 3an och 4an, haha :)

Det finns någon som jag inte riktigt kommer underfund med. Visst, egentligen har jag redan bestämt mig för att bara glömma, minnas någonting suddigt och aldrig mer längta tillbaka. Jag vet. Jag borde inte göra det. Jag vet inte ens om jag gör det?  Eller.. Jo, förmodligen gör jag väl det. Men ibland lyckas jag faktiskt nästan att lura mig själv. Det känns så knäppt när gensvaret helt plötsligt bara dör ut. Jag vet inte riktigt hur jag ska reagera? Eller snarare, hur jag ska bete mig. Det blir bara pajas av allting och det känns ovärt. Jag vill inte lägga energi på det. Ibland får jag för mig att det aldrig har funnits. Det är nästan så jagönskar att det var så. På sätt och vis.. Vem vill mista någonting  sådant? Som sagt, pajas av allt. Men, åh, gerrrej. Ge mig en spade, eller vad?



Under lovet får jag nog försöka att friskna till, mycket! Träna. Träna. Träna. Stalllllllllllllllllet! Jag saknar Paris, jag lovar. Har ju inte sett henne sedan vi tävlade. Wäk. Det känns konstigt på nåt sätt. Kunde någon verkligen ta Wexfords plats? Wexford är ju Wexford. Det går inte att förklara. Han betyder verkligen någonting speciellt för mig och ridningen. Tjusning. Det ska i vilket fall bli lite extra ridning den här veckan är det tänkt, med tanke på vad mycket jag har missat. Gotttttttttttt :)

Nu lyste det billjus genom fönstret, in till köket, där jag sitter. Trevligt att ha någon att dega med. För det är nog det det blir. Degning, film och bara ta det lugnt. Jag mår inte bra alls :(

/b

Some people want it all, but I don't want nothing at all
If it ain't you baby, if I ain't got you baby
Some people want diamond rings, some just want everything
But everything means nothing if I ain't got you, you, you



igenigen.

Jag gör ett nytt försök.
Jag har gjort ett antal försök att komma igång att skriva. Vet inte varför det inte har blviit av, men. Det kanske inte spelar sådär jätteroland.

Mycket har i vilket fall hänt sen sist. Ärligt talat, otroligt mycket. Allt är förbi. Det känns nästan så faktiskt.
Nu är det bara en långlång väntan på våren och sommaren. I bästa fall får man väl hoppas på att värmen kommer tidigt. För det vore.. Det vore, det. Jag menar, det är ganska mycket planerat för den varmare årstiden, om man säger så. HEHEH, något som jag absolut ser fram emot, kort sagt.
Under vintern har jag varit ovanligt mycket sjuk. Det är ganska trist faktiskt. I början av december var jag febrig en längre tid, när jag just hade blvit av med det blev jag smittad av mig käre bror av magsjuka. Mysig att ligga hemma med honom och spy. Ja, ja för all del!  Sedan följde visserligen en underbar tid fram till nu. På alla sätt och vis, det kan jag lova. Den här veckan har jag feber igen samtidigt som halsen och huvudet är helt paj. Jag har inte tid att vara sjuk.. Tråkigt. Ja, nog om det.
Skolan blev idag trots allt. Den estetiska verksamheten är egentligen en djävulsk lektion. Drygt två timmar med bild och en seg lärare. HAH, men ska jag vara ärlig så är det ganska kul. Alla är så sjukt övertrötta så det blir bara sickk av allt! Sofia är roligast någonsin iaf, det kan jag lova. Den skelögde Puddingen in my heart! HAHAHA!



Gabriel kom just hem. Långpermis blir! Riktigt trevligt att han är hemma en stund nu tycker jag. Han kommer nog följa med mig till stallet kna jag tänka mig, inte fel det inte. Cathrine kommer faktiskt också hem idag! Vad är nu joru. Det ska bli riktigt mysigt den här helgen!
Just det. JUST DET! Det är ju lov nästa vecka. Shippa, trevligt! Jag vet inte varför, men jag liksom.. Nej, det känns inte som det. Jag och Oscar ska leka mycket iaf, haha. Den gamle rackarn, han är för go. Självfallet ska ajg phurra med favoritRonja så mycket som jag bara kan, HAH. Partpartpartaj blir så fort jag blir frisk kan jag lova, iaf! MAAH, det är för längesen nu kan mna ju tycka. På tal om det kan jag informera om att hosta är ganska bra för musklerna. WOUPA! Jag har hostat konstant i två dagar och jag har träningsverk i ryggen. Betydligt bättre än stallet, dansen och gymmet, tillsammans! HAAA..! Eller inte?  Heheh..

Nu ska jag i vilket fall lägga mig i soffan och sova. Kanske äta lite först. Imorgon blir det ju skola och då måste man vara utvilad. Sure? HAH, nej. Jag är helt slut i huvudet, trött. Justdet, igen, skolsköterskan blir väl imorgon. Uh? Jag hatar att gå dit. Jag hatar skolsköterskor. UH. Hatar. Dom är äckliga. Det kanske inte blir ändå. Bös och fjong. Det blir nog bra.
Ha ett gott liv.
/b

RSS 2.0