Oh, what a beautiful morning

Visserligen pallrade jag mig upp alldeles för tidigt i morse. Gick upp 7 för att duscha.. Efter en helg med minimal sömn och huvudverk var jag inte på topp och vandrade runt i huset sedan som en zombie.. Inte allt för gott, men det gick. Skönt efteråt att sätta på Imogen Heap på låg volym o slumra lite i sängen knappt en timme. Strax efter 8.30 plingade det på dörren. Min min min min Johan stod där o var söt :) Det var en massa mys, tjuuuu! ..Blev även misshandlad ett antal gånger. Paaanik när pojken håller fast fötterna, inte sneellt..! BÄ!  Men, mjuu jag började ju inte förrän 12 idag då vil chillade hemma rätt länge innan det bar av till stan i regnet. Jag hatar regn. Men jag tycker om Johan. Jag blev lite sen till matten, men jag fattade ändå inget av det vi gjorde.. Irriterande. Vad hette det ens? Definerade... Öh. Nånting. Måste kolla det ikväll om jag mår bättre i huvudet.

Nu har jag multimedia. Vi gör fyrkanter som studsar och rullar. Det är konstigt och min ser dum ut. Det är säkert utvecklingsstörd på nåt sätt. Tappad vid födseln eller nåt i den stilen. Det är det ju ingen som vet.. DÖTT TING! Baaaaaaah..! Lektionen håller på i 1h50min till. Wow, inte värst mycket egentligen. Man måste tänka positivt.. Det han min mamma lärt mig. Halva lektionen har gått. Och jag är jeeeeeeeeeeeettehungrig! Hann ju inte äta nåt i morse o missade lunchen i skolan o slutar 16.10. Ja, du förstår vad synd det är om mig. Jag tror jag ska gå och dö en sväng. Så.. Så.. Blir det svart! Eller? Jag gillar Yrrol ;)

Rast blir ett tag nu och jag tänker på min pojke som ska operera sig snart. Om han inte redan gör det? Läskigt. Hoppas allt går bra iaf.. :) Puss!  
BÄÄÄ. Malle tycker jag ska vara klar nu. Jag antar att jag får vara det då. Jag är trött och illamående.  Ge mig en säng o lite musik så jag får sova. Det vore faktiskt ganska skönt. Maaah..

För att citera våran kära Håkan Liljemark;
'See ya' later, alligator!'
HAHAHAHAAH! Fulast

Förövrigt är allt så jävla bra.
Jag dör på Dig :)
/b

lights will guide you home

Helgen. Ja, det är väl lördag antar jag. Jag är trött. Jättetrött..
Gårdagen var omtumlande på något sätt. Linnéa styrde inflyttningsfest i lägenheten o det kom en hel massa trevligt folk :) Johan var där också, det.. Det var gott :) Sjukt längesedan vi sågs innan dess ju :( Jobbigt.  Det var kul, riktigt kul! ..Kanske  lite väl vingligt, men det kan ju vara trevligt ibland. Sedan började problem. Som alltid? Äh. Jag förstår mig inte på det där.. Alla jobbiga grejer som alltid, alltid, alltid blir. Det är tråkigt :( Jag hatar det. Hatar. Det blev iaf bra tillslut, det är bra. Alla försvann runt 2 eller nåt? Jag och Johan sov hos Linnéa. Åh, myyyyyyyyyys! x)
Idag har varit chill.. Mys. Jag är trött. Igen?

Ingen är hemma med mig. Det är lite drygt att vara själv.. Mapa följde med Gabriel till Västerås för att köpa bil. Det blir nog bra. Han flyttar till Norge imorn. Det blir nog också bra.
Neeeeeeeeej. Nu är det jättetråkigt att vara hemma själv. MEEEEN. Läskigt. Det kanske är nån här?
Bäää.. Jag hatar o känna mig iaktagen. Är jag? Galen? ...Jävla mongo.
..På tal om mongo knackade Jehovas vittne på imorse. Vad blir det? Shit..
Åh. Nu kom Regina Spektor - Samson. Linnéalåt! Jag älskar den.. Finns det underbarare?  Bjee.

äsch. Det blir väl film o chokal i soffan o ringa o tjöta med Johan.
Min min min Johan. Det är helt galet. Jag menar... Ja, galet.
Det går inte... Att förklara.
Jag bara ler..!

/b

multimedia

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

Jag sitter på multimedialektion och håkan är lite dryg att börja. Men de tär lunch, jag är lite seg. Hade sovmorgon idag och det vill jag lova var behövligt. Johan höll mig vaken till strax innan 03 i natt.. Jag är lite trött. Fick sova till 10 iaf och blev sen ändå. Det är inte bra det där.. Träffade bla. Soffypuddingen på 4an till skolan. Tanken var att jag skulle till kmti efter skolan i tärna, men icke! Sofia halvt om halvt tvingade mig med på en springtur iaf. HAHAHAHAH, lycka till med det kan jag ju säga. BÄH! Men det blir nog bra, nån gång ska man väl försöka. När sprang jag senast ens? Ett år sedan? Mer? Ingen som vet... Inte jag heller. Jag vill inte veta! HJÄLP! Men vi ska tarré rätt lunch. Måste, heh. Imorgon blir det iaf kmti med Linnéa och Malle. GREAT! Nu fan ska man komma igång, det behööööövs! Speciellt efter helgens bravader. Öh... Farmorkalas med massa mat i lördags. Cathrinekalas med mer mat i går. Jag rullar fram, än en gång. ÅÅÅÅH, veeem kan stoppa mig när jag bara rullar fram! Jag döööööööööööööööööööör! PÅ ALLT! hahahahahah, jävla cp.

Nu börjar vi lite,  om nätverket o grejer, inloggningsgrejer o bäääää. Det är bra, äsch, samma som förra året.
Nu kilar jag.
Jag är kär i min Johan :)
/b

RSS 2.0