Sommarvärme

Jag vaknade 08.09 i morse för att vara exakt. Min syster åkte då till jobbet och jag antar att jag vaknade av pratandet. Mamma var också vaken, hade skjutsat pappa till tåget vid 7.00tiden. Han springer marathon idag i Stockholm. Jag önskar honom lycka till, 10e gången han springer de 42 kilometrarna.

Själv ligger jag ute och gassar i denna underbara sol som har hittat till Karlstad. Otroligt skönt måste jag säga, som jag har längtat!  Eller, är det någon som inte har ens? Ärligt talat, jag tror inte det är någonting som jag uppskattar lika mycket som solen och värmen såhärpå försommaren. När kvällarna börjar bli ljumma och man kan vistats utomhus utan dubbla tröjor och extra strupmor.
Igår var en typsik sommarkväll. Jag, Ronja, Sofia, Kaiding, Lizzie och Elin åkte till Rikard och Johan på lite myspys eller nåt. Det var tänkt som förkör, men vi blev kvar där hela kvällen. Efter att ha förgiftat våra kroppar med en lagom dos alkohol och sprutat ut halva flaskan med myggspray blev det pyyys. Underbart. Sterion var med, filt. Dans blev, galet blev, mys blev! Underbara vänner! Otroligt trevlig kväll, det går inte att säga annat. Bilder från kvällen läggs snart upp på http://biaan.bilddagboken.se, värt att kika in! :) Det blev lite tjöt och skit på slutet när vi skulle hem, men tydligen blev det taxi hem till slut. Rätt grajs, men det funkade.
Kärlek!


Senare idag, närmare bestämt om 2½ timme, vill säga klockan 17.00 står min o Sofias mobiler på alarm. Då ska vi på promenix. Runt hela Karlstad, right? ;) Detta  bestämdet under den mest vingliga tidpunkten igår, men självfallet ska vi ut och gå :) Det ska bli himla trevligt, måste ses mer jag och hon den där söta bruden :D
Ikväll ska jag antagligen över till Ronja och grilla. Det ska bli myyyys! :)



Solen väntar. Mammi-Cathrine-dag är idag x) Underbart!
..Tyvärr får jag inte träffa Carl i helgen, men med lite tur blir det nästa. Det ser jag fram emot, myckeeet! :)
Ha en fin dag.
slicky!
/b

Lite senare..

Oh, jag har skrivit en hel del till skolan. Duktigt..

Våren är snart över och sommaren är faktiskt påväg i stormsteg. Det är till och med sommarvärme, sommarluft ute! Det käns skönt.. Som alla har längtat på denna sommar, det käns mer än alla andra år.
Den här våren har gått fort. Otroligt fort. Var det inte januari nyss? Jag tycker inte att Nyår är allt för längesen, när det  i själva verket är nästan ett halvår sedan. Våren har varit underbar. Tänk, är det verkligen jag som skriver det? Helt otroligt.. Våren brukar inte vara min grej egentligen. På något sätt har jag haft mycket för mig, mycket på gång och planerat. Det är skönt.  Malinda och Linnéa har gjort min vår, så är det verkligen. Brudarna hela dagen, det :) <3 Jag har  märkt av.. Det var alldeles för längesen som jag umgicks mycket med tjejkompisar. Verkligen duvet, sådär mycket. Jag har saknat det..!  Sommaren blir en riktig brudsommar, maah! Jag hoppas innerligt på att vi lyckas ta oss iväg till Ronjas husvagn på kusten i slutet av sommaren. Det vore så klockrent, så det finns inte! :D Men självfallet, först Fryksdalsdansen. Jag, Malle, Linnéa, Ronja, Linda, Sofiapuddingen! Sundin&gänget, skaa med oooh!  Kan man längta mer? x) Men först, rivieran + Italien, där längtas det mins lika mycket du! OOOH..!  Underbaart! OCH, jag och Gabriel måste hitta några heeestar att rida tycker jag, miih x) Det här kommer bli den bästa sommaren, jaaaaa! Känner mig dampflängotook :D


Jag har aldrig varit lyckligare än såhär, för att faktiskt vara seriös.
/b

is this fair?

BAAAAAAAAAAH.

Jag är ledig idag, inställda lektioner och en meningslös bildlektion som jag inte vill gå på. Skönt tyckte jag och had eplanerat att sova länge imorse.  Tyvärr blev det inte mycket med det.. Min syster som är hemma på visit väckte mig 8.15 och frågad eom ho fick låna min cykel till jobbet. Efter det kunde jag inte somna om jag var fruktansvärt kissnödig. Men tanken att lämna den varma sängen för att gå på toa var inte särskillt lockande. Tillslut var jag tvungen, och 9.00 var jag pigg efter att ha besökt toaletten. Men jag lyckade iaf lägga mig i sängen och lyssna på radio 45min innan jag gick upp. Så, vila har jag väl fått ändå antar jag.
Frukost och pluggning har blivit fram till nu, 11.40. Jag skriver fortfarande på min svenskarapport om lumpen. Just för tillfället går det ganska bra tror jag.  Men det käns ganska drygt att sitta här istället för att vara ute. Det är ju varmt! Dessutom skulle endel från klassen fika i museéparken idag, innan det estetiska. Det vore ju faktiskt! Tyvärr är jag fortfarande kvar här, för att senare åka till Polisen. Jag ska fixa nytt pass, mitt gamla har gått ut och det vore ju nåt faktiskt att ha ett när vi väl ska utomlands. Det är ju bara två veckor och två dagar kvar, miiih :) Ska bli otroligt skönt att åka till Medelhavet i 3veckor, jag skojar inte! :)
Just det, dessutom ska jag se om mina nyklar är hos Polisen. Kanske har någon vänlig själ lämnat in dem där..?! På tal om det ha rjag inte fått tillbaka min fågel jag köpte i Sydafrika av Linus. Detta stör mig någon införnaliskt, det kan jag lova. Vad är det som är så svårt ens?  Planer smids, oh ja! :S

I tisdags när jag, Linnéa och Malle var på stan efter skolan hittade jag Skorna med stort S. Skinnbruna höga pumps. En liten öppning i tån och jag var kär. Herregud, jag ska ha dom! Och nu har jag ju dessutom upptäckt att jag har endel pengar på kontot, så det blir nog att köpa dem! Miiiiiiiiih, fint det :D


Helgen som gick var underbar. Jag  hann faktiskt med en hel del nu när jag tänker efter. På lördagförmiddagen jobbade jag. Sedan var jag, mammi & pappi hos Farmor&Farfar och åt. Sedan bar det av till Ronja på Brårud :) Senare på kvällen kom Malle och det blev förkör med mat och senare grabbs från Skåre :) Mycketmycketmyyyycket trevligt! Denna efterlängtade kväll! Kolsnäs blev, Linnéa joinade och det blev dessutom väl mycket alkohol. Visserligen har jag aldrig mått så dåligt i hela mitt liv, men det var ändå en så fruktansvärt rolig kväll! :D ..Bortsett att Ronjas mobil blev stulen :( USCH :S Men, mycket folk täffade jag som jag inte har ett på otroligt länge. Ja, sen i sensomras iaf, och det är länge :O Elin Lundqvist, jag menar.. Varför ses så sällan ens?! ;O BÄÄ. Linda! Lina! Carl! Martin, Henrik, Mathiaskopiav var ju fan där! Oh my.. Visserligen såg jag aldrig honom, men Malle berättade hahaha. OH, men ahlllå. Jag glömde ju bort. Anna-Bengt?!?! Vad är nu detta, jag coh Ronja glömde helt och håller bort att leta efter Anna-Bengt!!!!! Vad.. Det är illa! Men okej, vi får väl hålla oss, till nästa gång vi besöker Kolsnäs ;) Mehehe.. SnällAnders var kvällens chaufför, otrolig kille! Jag, Malle o Linnéa sov hos Ronja. Vaknade upp, redigt sega! Mycket att prata om i vilket fall, fy fan vilken kväll x) <3 Kärlek, hahah! :D
Senare på söndagen åkte familjen till Mormor&Morfar för morfar hade fyllt år+ att det var ju mors dag.  Mycket mat och det var gott. För mycket mat.. Men det var gott (y)



Nu tar jag mig en paus och fortsätter plugga.
tuss!
/b

OJOJOJ ;O

Nu sitter jag på mediekunskapslektion.. Vi ska göra ett bildspel med minst 10 bilder som vi skulle ha tagit. Grejen är ju den att jag glömde mitt minneskort hemma. KALASBRA! Jag som var så duktig och gick ut och fotade igårkväll. Korna har just blivit utsläppta i hagen brevid oss (NEJ jag bor faktiskt inte på landet för det...  ;) ). Men fattad tööööööta kalvarna är då, ooooh! x) Dagen igår var förövrigt rätt chillbill :) Efter skolan blev det stan en sväng med Malleblinda, sen en cykeltur hem, lååååångsamtal med Ronja! Väl hemma försökte jag plugga lite till svenskan.. Det gick ganska dåligt. ..Jag försökte iaf, alltid något (y) OH!  Jocke fick följa med mig i telefon, ut i hagen. Kaaaaallt var det också. Tanken att lägga mig tidigt gick inte i uppfyllelse. Jag var snarare mer tött än vanligt imorse. BÄÄÄÄ..!

Och nu har jag lite småtråkigt. Fast okej, jag längtar väl inte direkt till sen heller. ÖH.. Tidningsprojekt och allt bör vara klart idag. Det känns joooooooooobbigt och sjukt tråkigt! Haha.. NEJ. Det var inte alls kul :( bööl. Efter ksolan blir det faktiskt tärning. Det känns ganska bra ju ;) Typ JÄTTELÄNGESEN senast. Dumma plugg, dumma förkylning.. Jag antar att man måste skylla på någonting annat än ren lathet? Mjaaa. Det ska bli gott iaf, kanske blir spinning och grejer också. Mallen kanske följer med också 8) Linnéa dissar för fotboll i Säffle, hon. OH, vad är detta ens.. brrrrr ;)


Men hallåhallådär! På lördagkväll ska det bli roligt ju :D iiiihh! Jag och Malle drar oss upp mot Sunne och Ronja 8) Kolsnäs blir på kvällen, tjuuuu! Länge har man längtat faktiskt. Det ska bli riktigt roligt! Träffa alla där ju, det var typ i somras senast :O sheeeeeeti.. JA, det ska bli kul x)

Nu orkar jag inte skriva mer. Jag känner att der blev väldigt innehållsrikt och seriöst. Vääääääääärt!
Slicky i phurren
/b

Väldens bästa

Inget snack om saken, det har varit en otroligt trevlig helg. Minst sagt!
Det har ju varit värsta sommarvädret, inget man säger nej till. I fredags var jag i skolan under en lektion. På morgonen var jag hos ortopeden och grejade med mina fötter och missade samhällen. På svenskan skev vi uppsats. Helt vädelöst dåligt blev min men :S Vi hade ingen engelska, så jag och Linnéa åkte till Promen och chillade ^^, Träffade Iza, Terece, Emma, Jossan och Linn där. Trevligt :D Lite längre bort satt Elin, Josse och Sandra! Häärligt :D Lite senare träffade jag Linda Degeryd och nån kompis till henne också! Rugggggigt längesedan jag träffade på dne damen! Otroligt kul :D Nån timme senare kom Malle och Henrik förbi.  Inget fel, inget fel. Vi låg och solade i typ 4 timmar, det ska man inte klaga på :)
Hemma grillade vi, sommmmmar! Finns det nåt bättre ens? Raawr, senare kom Josef förbi och vi åkte in till stan tillsammans med Henrik. Vi träffade Malle, bort till Gubbholmen. Träffade Josse, Lizzie, Elin och Sofia + två killar jag inte hade nån kläm på vilka dom var. Det bar av mot Färjestad men jag, Josef och Henrik drog oss hemåt redigt fort^^, Josef sov över hos mig och det blev endel prat. Mysmys!

Lördagen. Massssa solning, skönt! :) På eftermiddagen åkte jag, Linnéa, Henrik och Johan till Hassel och Johan. Förmysgrillfet typ, kanonmysigt! Grillning, fotboll, basket, breakdance. OH  fy i helvete vad bra dom var på att dansa! Sheet, gerrej nu! Typ 5-7 killar nånting.. Redigt slicky iaf, meheheh! Sen blev det fest på nån bar/restaurang och det var heltrevligt! Ronja, Linda och Sofia kom också:D ..Men sen blev det masssa tjebbel, jag blev lite smår suuuur på dne där jävla vakten och han körde ut mig. Jag hatar när folk försöker sätta sig över mig. Jag pallar det liksom inte. UUUUH.. Ja. Minst sagt, jag var sur, Ehm..! Nog om det. Linnéa var bajsfull så jag tog hand om henne lite, och vi åkte in mot stan, skåretjejorna följde med ^^, SÅ, 23.30 åkte vi hem, hahaha xP Häärligt. Men förutom den där jväla rövvakten var det en trevlig kväll :)

Söndag. Jag åkte in till stan på förmiddagen för att träffa Carl :D iiiihh. En nyklippt och solbärnd påånke satt vid tågstationen och väntade. Sickkk 8) Vi satte oss vid Promen och filosoferade lite i solen. Gooooooott 8) Sen åt vi på Kebab house innan vi åkte hem till mig.  Rätt slicky, det haha :) Väl hemma bytte jag om och sminkade mig och allt vad det var. Fattar inte hur jag kunde vara så snabb?! Greeeeeeat. Sen åkte vi in till stan igen, jag redo för dansuppvisning^^,  Träffade Malle och Ronja på bussen med, lilla korrarna :D Jag höll på att nervösa ihjäl mig inför dansen, sheeeet! xO Riktigt läskigt faktiskt, nästan värre än förra gången. Men när man väl är nere vid kulisserna, då vill man ju bara köra på xP Uppvisningen gick faktiskt bra tror jag x) Glömde lite småsteg, men jag antar att det inte syntes särskillt mycket (y) Tummen upp för det, och för att det är så in i helvete kul :D iiiiiiihhh! Gullepånkarna Malle och Ronja fick jag rosor av efteråt x) AAAW! Sen gick jag och dom och Carl till torget coh firade med en glass! OH, höjden av lycka kan jag lova! Miihi. Solnedgång, vaarmt, sommar. Går det att bli bättre? Knappast..! Jag följde Carl till tågstationen, brudsen satt kvar. Det var mys :) Så himla kul att träffa honom igen ju :D MIIH, om två veckor blir igen ;D Koooolsnäs, jeeha :D DET ska bli kul om inte annat! Ippppen.
Jag, Ronja och Malle åkte hemåt. Burrrr! Jag och Ronja stog kvar ett bra tag vid busshållsplatsen och pratade, som på den gamla goda tiden x) aaw!


Det har varit en så sjukt bra helg så det är sjukt. Jag är sjuk. Jag har inte i halsen och efter allt uteliv mår jag inte bättre direkt.. Men det är luunch, nästa helg ska jag ligga i soffan och dega som en jävla fettah. Öh, ta det lugnt iaf 8) Sånt är fint, det!  Jag vill typ, ha helg nu. Fatta vad skönt eller? Studiedag på onsdag iaf x) Brrrrg, gottt!

Nu ska jag plugga matte. Nationellt prov imorgon, kuuuuuuul.
Oscar, jag säger bara elleN, hahahahahahah!

sleck!
/b

Underbara, älskade

7 maj.

..SOMMAR! Nja, vår kankse.Men ändå. Ärligt talat, titta ut. Det är grönt! När jag gick hem från busshållsplatsen funderade jag om det vekrligen finns något som är vackrare än när det börjar bli grönt? Det där underbara ljuset som bara finns på våren. Björkarna är nästan helt gröna, det blåser lite och man hör fåglarna kvittra. Kan man ens sluta le? Alla blommor, häckar och träd får knopp och det blommar lite var stans. Det finns inget underbarare än detta. ...Möjligen när mna är mitt uppe i sommarn, men allt det här.. Längtan till sommaren, man märker för varje dag som går hur närmare man kommer. Otroligt.

..Tyvärr kan jag inte njuta av detta underbara idag. Inte ust nu iaf. Jag åkte till skolan i morse, bara för att göra det nationella provet i matte. Det gick bra på första delen tror jag. Den sista var så jävla konstig och jag mådde som en jävla röv i motvind så jag kunde inte tänka. Ville mest grina. Jag och Malle, som möjligen mådde sämre än mig, åkte hem. Hem hem hem hem. Fy fan vad skönt att bara slänga sig i soffan och blunda, slappna av. Hela min kropp ömmar, huvudet har nog vänds ut och in. Halskörtlarna är svullna som ett jävla miffo. Jag är trött. Orkar inte. Jag mår som ett as.  OCH, då känns det helt underbart att veta att stallet och dansen väntar. Öh.. Jag pallar det fan inte. Måste! Jag kan inte missa ridningen den här veckan också. Det går bara inte. Och dansen måste jag på. Det är sista vanliga lektionen inför uppvisningen. Har bara genrepet kva rpå 15 min efter detta, och det funkar inte. Jag måste till dansstudion och träna. Jag ska ju för fan stå längst fram på Justindansen. OHH..!
..Bara för det lär jag väl trilla av på ridningen, bryta benet ochfå hjärnskakning så jag ändå inte kan dansa. Bäää, jag är optimist 8)



Förra veckan blev det långhelg. Skönt! Valborg blev faktiskt lyckat tycker jag. Delar av det iaf :) Jag och tjejorna var här hos mig först och grillade. Lite förkör, mycketmycket trevligt :D Efter det bar det av in mot stan, skulle på fest. Sofiapuddingen spydde som en galt, vi tappade bort lite folk, det blev rätt lulligt. Väl på festen på Norrstrand fick jag mata Sofia med vatten ur en Uncle Benburk med currysmak och gurka. HAH, det var ganska komtiskt trots allt. Jag skulle inte kalla det fest, men jag hade trevligt ändå :) Kalassällskap ju! :)

Under torsdagen och fredagen var jag i Stockholm. Gabriel red högvakten! Jag, mammi, pappi och Cahrine var där för att kika. Mycket trevligt :) Jag har ju aldrig sett en högvakt tidigare, vekrligen en upplevelse :) Speciellt när ens bror är med, och ropar att han ska försvara slottet till sista man när han går på post ;) Oh, yees. Lumpen lär bli för min del också:D Just för tillfället vill jag det iaf. Ska mönstra nästa år, så får vi ser hur det går, mehehe!
Väl i Stockholm köpte jag en skinnjacka. Fy fan vad nöjd jag är, miiih. Blev ju helt kär i den! Rätt nice med, halva priset på den, så den kostade bara 1000:-, kaalasens!

I lördags var det rätt chill under dagen. Skapligt fint väder, så solning blev. Finns det ens nåt skönare än ligga i solen och läsa? Jag tor inte det?! På kvällningen åkte jag till Henrik Borg. Trevligt. Kalas på gång ju! Åkte med honom och Johan in mot stan. Malle, Elin, Emil och Ronja plockades upp under vägen :D  Vi åkte vidare till Hassel och Johan. Haha, härligt med lite fotboll i mörkret och spritfyllda magar. Det var orligt, hahah ;) Sen kom Robin, vi gick hem till Johan och burrade lite. Underbara människor, mycket trevlig kväll tycker jag :)



Jag måste säga att det ärtt drygt att vara sjuk. Jag har ingen lust ju. Vill ut och sola.
Jag ska nog sova nu. Så jag orkar med allt sen. Uh, jobbigt..!
pull!
/b

RSS 2.0