DET ÄR VÅR!

Ibland blir man för  jävla sur.  Fatta du hur mycket jag hade skrivit eller? Om hela jävla helgen! Jag var i Sunne. Ronja. Linda. Caarl. Jag var på ett stårlande humör. Varför ska man alltid trycka på FEL knapp då? Jag stör mig. Det kankse inte var min dag idag? Jag som har varit så jävla glad. Komiskt, det var det sista jag skrev "fatta vad glad jag är". OFTA! Ibland blir man sur.

Andas.

Spela roll. Det har varit en otroligt underbar helg i vilket fall och jag håller på att dö på det. Jag tror jag ler sönder. SICK! Men jag är glad, trots denna lilla incidenten som inträffade. Det är vår, jag är glad, det är pirrr och mys och fan vad jag älskar detta. Det är sjukt, jag bara är glad. Är du?

gillar du att suga snoppen?
/b

Gör som många andra gör..

7 april.

Solen tittar fram. Aldrig fel.  Känns riktigt skönt att få se lite ljus igen. Efter denna gråa dagen med regn och allt vad det var, kan man behöva lite sol. Fint!
Allt var ändå helt okej i skolan. Textkommunikationen var lite seg, men gick bra. Imorgon ska vi tydligen till museét och kolla nåt där. Jättekul.. Sen tror jag det blit inriktingsvalinformationsgrej. Kort ord? Jaja, jag antar att det är nåt sånt. Vet int eom vi ens ska välja då? Vi får se. Det blir nog bra. Alla val.. Till 2an. Det känns som en oändlighet dit. Jag har just börjat 1an. Väl? Det känns som det var typ två månader sen man gick där, i Sundstas korridor mot aulan med Malle och Emma. Runtvandringen på Älvkullen och alla andra förvirrade 1or som letade förtvivlat efter olika salar.. Nollningen och tjärnfesten. Ja, allt det där var ju i början av gymnasiet. Konstigt. Säkert att det inte var nyss? Det är väl 9 månader sedan? Ganska längesedan. Mycket har hänt. Kort sagt. Det mesta är jag glad över, även fast det var en ganska värdelös början.
Nu efter vintern har allting plötsligt tagit sig på riktigt. Jag trodde visserligen att min vår skulle se helt annorlunda ut, men det blev visst inte så. Någon viss, underlig pojke kom ivägen som jag inte riktgit förstår mig på. På tal om det såg jag honom idag. Trist? Äsch, bry? Jag bara stör mig. Vem skulle inte göra?

Just nu finns det bara en stor enda längtan inom mig. Till allt. Till ingenting. Först och främst ser jag fram emot helgen. På torsdagmorgon åker jag, mamma, mormor och Cathrine till Köpenhamn. Vi blir borta till på lördagkväll och det är bara shopping och annat mys planerat. Det ska bli ruggggigt skönt, det kan jag lova! Wonderbart! :)
Dessutom fick jag reda på idag att jag har studiedag nästa fredag. OPA! Inga fel alllllls! Förhoppningsvis åker jag upp till Ronja och myser i hennes lägenhet då :) Det skulle faktiskt vara nåt, vi har inte sets på hur länge som helst. Typ.. Månader! Det käns konstigt på något sätt, som om vi glider ifårn varandra. Min bästa vän. Ronja. Men, jag åker dit och våldgästar henne och tar igen allt vi har missat. Typ, 6 timmar vid matbordet coh prata som i höstas. Kul. Tok. Bus. Seriöst. Djupt. Skratt. Tårar. Allt.  Ingen känner mig så bra, som hon gör. Jag saknar det.. Så, det vore något att mysa på Brårud tillsammans med henne :)

En annan grej jag längtar efter, det är väl, som alla andra, sommarlovet. Sommaren iaf. tänk vad skönt. Allt, sommar. Alla är ju bara så glada då. På sommaren. Varmt. Sol. Kalajs ute. Grillfester. Ja, det är sant. Jag längtar efter sommaren! :) Ingen skola heller, ingen press, ingen prestationsångest. Okej, det är inte allt för länge kvar. De flesta nationella proven är ju på gång nu, så det går nog bra. Det är bra. Fan. Egentligen. Tänk, sommaren. Inte träffa klassen. Det självklara. BAH. Oj, jo men det får bli.  Men, spela roll.. Det är ett tag kvar. Det är verkligen det. Även fast planeringar är i full gång :) Det ska bli en bra sommar. Det blir fint :)

Nu ska jag väl.. Typ läsa.Försöka med det iaf. Läser bok i svenskan.. Lycka till att läsa masssssa till på fredag?! AAOP. Jag är ändå i Danmark då. Jey, jag  får väl göra det ändå. Säkert kul. BAH.
Pill i stjärten!
/b

RSS 2.0