Ingen seger utan kamp

27 mars.
Det är dags för en dag full av hårt arbete, slit, svett och tårar.. Nja, så farligt kanske det inte är. Men jobba, det ska jag göra. Sitter nu på kontoret coh väntar på att vi ska öppna. Inte allt för länge svar, 7min. Och ja, jag räknar verkligen ner. Baah.. Hoppas faktiskt på att det blir en lugnt dag, orkar inte med så mycket mer. Nepppp. Fryser gör jag också.. Kallt. Men, värsta fitn vädret ju! OH, vad glad jag blir. På lunchen senare, om sisodär 3½ timme blir det att gå hem till farmor & farfar. Först äta för att senare ta en längere promenix. Förhoppningsvis med pappas kamera och fota lite. Lite väl ljust och solstarkt ute för den bästa fotograferingen, men.. Det är ju så fint. Gå på jakt efter en ny mascara blir också! ..Det blev aldrig av igår innan jag åkte till stallet. Med lite tur finns den även här i Sunne. Visserligen brkar jag inte ha sån tur men.. Det återstår och ser ju. HMN. Bara för det kom jag och tänka på mina nycklar. Fråga inte varför, men det kanske kan bero på att jag har tappat bort dom. Det är rätt trist. I skolan, förra veckan. Hittar dom verkligen inte, haha uuuuuuuh vad tråkigt! Jag dör.

OPA. Men det är ett senare problem. Nu öppnar vi. Jeeeha!
blöjan är fin!
/b


Slit dig & kom loss!

25 mars.
Lov igen. Inget man säger nej till sådär, utan vidare. Det är ganska skönt faktiskt. Faktum är att jag verkligen behöver sova ut, vila, få bort de blå/svarta ringarna under ögonen. Jag känner mig piggare nu iaf. Bra, alltid bra. Eftersom påsken är lika med mat för min familj har det blivit mycket ätande, det kan jag lova. Min bror har dessutom hunnit med att fylla 20år under helgen, så släkten har varit här. Riktigt mysigt,längesen jag träffade alla ju! Alla, haha som om jag hade en stor släkt eller? NJA! Knappast.. Hur som helst var det trevligt iaf.

Idag blev det ett besök på kmti. Läskigt nog lyckades jag och Malle hamna på samma buss in till stan och hon skulle ju ockås dit. Hahh, sånt är kul. Vi blev kvar i ett antal timmar. Jag ve titne hur länge vi egentligen tränade? OPA, länge!  Men vi körde egentligen inte så hårt, jag kände mig redigt oseriös. Vet inte varför? BAAAH. Gymkillen var där.. Haha, kodnamn eller? Ofta. Nej, men det var himla  gottttttigt! Läängesen både jag och hon var där ju.  Fettet flööödar! WrraH. Fast, Malle blir smal ändå.. Jag ska också sluta åta godis.. Någongång väl? Hmn (a) För magrutor ska bli till sommaren! Lääätt också! EEEHM.. Javisst!

Imorgon blir en bra dag.  Det verkar som jag får gå upp i skapig tid.. Kanske inte mys. Men det är braa.. Ska träffa Jesper. Ippa! Det ska bli trevligt :) Åka läskig granbuss också. Det har blvit mycket sånt nu på sistonde, vad är nu detta? Haha ^^, Ska bli bus. Sen blir det stallet efteråt :) weeei, busmys. Det blir fint, hoppas på dubbelpass också! Extra med tanterna, haha. Det blir fint det.. Ärlgit.. Jag står ut med Santos, det gåååår bra. Bara jag slipper Kadesh.. Herregud vad värdelös. Jag vekrligen hatar honom! HAH, uuuuh. Och jag menar.. Hilton är 100ggr bättre. Det säger en hel del :O:P Ojoj. Det blir nog markarbete, fint! NEJ. Det blir ju hoppning! IIIIIIHHH!  Nuuuuuu blev jag ju glad (a) HEHEHEH. Bra tider!
..Sedan är det två jobbfyllda dagr kvar. +Partyparty ju. Det kommer sitta fint, det. Hah :) (y)
Nu. TV. Sova. Nattsvart.
Pet i skôran!
/b

What we used to be?

ÅÅÅÅÅHE. Jag dör på Pictures of you av The last goodbye. Det är en såndär låt som man vekrligen kan lyssna på nonstop i timmar och fortfarande le. Duvet.. Den är bra. Typ, jätte. IPPPP!

Det spelades in radioprogram i skolan idag. Det gick bra. Ganska iaf. Haha, jag klantade mig litegrann på ett ställe på den vi lämnade in, men det går nog bra ändå. Annars blev det bara halva program, för det blev jättefel. KUL att sitta för mig själv och sköta den tekniska delen. EHM. HEHEHE, satt och gapflabbade åt Malle, Linnéa och HAssel, så jävla sjuka xP Fattar inte hur dom kund ehålla sig, baah :D BÖS på Carro kan jag ju bara säga, för hon inte kom till skolan idag..! GRR. Men det gick ju bra ändå (a) aaw. Opa, töligt nervös ajg avr i början liksom, fattade inte hur man fick igång den där jävla musiken. Men, Bea, hon lär sig fort hon ;) oooooh..! Eller? Javisst! (eller nej.. eller jo? asså.. nej, jag vet inte? HAH, oftaaaa.. :S). Det var kul iaf :)

Vi slutade tidigare.. Ganska mycket. Så jag åkte till kmti och tränade. Gotttttttttttt! Det var ju ett tag som, om man säger så :O En vecka sen ju.. Jag hatar att vara sjuk. Men nu är jag iaf nästan frisk :) Jag är nog det. iiiiiihh! Meeeen, okej. Imorgon blir det slut på datorkunskapen och ljud. Skönt faktiskt.. Det blir det hem och fjongplugga. Kul.. NJA. Men på onsdag är det 3hprov i matte, ekvationer och geomerti. Geometri blir att plugggggga iaf. Det är svårt.. Annars kul, visst. Ja, onsdagen fortsätter med muntlig redovisning i svenska och muntlig redovisning i engelska. OOOH, kul dag där. Såånt gillar jag, rawff!  Kanske?
Jag ska ringa Ronja idag. Försöka med. Försöka med att ringa Henrik ocksåååå. OH, dåligt samvete att jag aldrig hör av mig.. Idag ska. HAH, jaay.
Pill i rumpan!
/b


Jag förlorar tid..

Javisst, det är väl antagligen det jag gör när jag sätter mig här. Men, just denna gångn hade jag ett ärende, tro mig.  Meningen var att jag skulle plugg. ...Vilket jag inom kort ska börja med eftersom jag har prov i filmhistoria i mediekunskapen på torsdag. Jag måstemåstemåste klara mig bra på det provet, betyder; jag måste få MVG. Annars blir det nog svårt om jag vill ha det som slutbetyg på kursen. Vi får se hur det blir emd det, men jag får nog ta och lägga enr mig lite i mekun nu. Hoppas dessutom innerligt på att min filmanalys blir bra i Freddans ögon. Annars blir jag ledsen.

Jag är inne i en extrem non-stop-kent-music. Ingenting annat funkar. Jag vill inte, nejnejnej. Kent är bra, jag gillar dem. Förövrigt.. Det går mot ljusa tider. Jag tror jag börjar bli lycklig igen.  Jo, men ärligt. Sådär så man till och med är glad när man vaknar. Sånt är aldrig fel. Jag slipper längta ihjälp mig till allt annat, det funkar som det är. Le, det är fint..!
Antingen blir det en riktigt softhelg, elelr så blir det en riktig partyhelg. Vi får se hur det blir. Men, nästa helg, innan vi får påsklov, då är det jag, Linnéa, Malle och Carro som ska ut iaf! MAHA, det ska bli riktigt kalaaaas det! Galet skoj iaf. Okej, det är iaf något jag riktigt längtar till, ska bli roligt ;) Dessutom är några skolarbeten avklarade då. Mediekunskapsprovet och redovisningen i svenskan iaf, alltid något. BJE, jag har ingen lust alls.


Vilket jävla lyft! Det är helt sjukt. Jag trodde fan aldrig att jag skulle kunna klara detta på drygt en månad. Det är helt sjukt. Jag är faktiskt riktigt nöjd, det måste jag säga. Ibland måste man ju faktiskt vara nöjd med sig själv också.. Jag antar att jag vet varför, men att jag.. Det kommer säkert något bakslag. Någongång? Visst, någongång. Inte nu. Antagligen inte någon annan gång heller.. Det är bara för jag inte vill hoppas. Men det är bra, det känns bra, trots att saknaden finns kvar. Saknaden men inte längtan. Eller.. Det kanske är tvärt om? Längtan finns fortfarande kvar, men inte längtan? Äsch, jag vet inte. Och, det spelar väl egentligen ingen roll heller. Ingen annan än jag bryr mig, och jag vet inte ens om det är det jag gör längre? 'Frosten börjar tappa tag', det känns så. Bra tider på gång och det finns personer som man mår bra av. Det är sådana vänner osm man aldrig får bli av med. Jag älskar er, slynor! :D <3


Det blev för djupt. Jävla brunn! Tur att jag tog bort mycket.. Jag blir väl rädd för mig själv eller nåt. Såg ut som jag ville begå självmord och jag mådde bra igen. Igen. Kanske inte jätte.. Synkande? NJA. Nej, jag antar att det måste bli lite filmhistora nu. Det är fruktansvärt roligt, weho! Kom och hjälp mig.. 8)
Pisk och ät kossor!
/b

Tokkväll

Det är lite trist. Jag somnade strax efter 02.00 natt och vaknade när klockan stod på 08.04 i morse.. Drygt. Jag var klarvaken, men hade ingen lust alls att gå upp. Låg kvar till 08.30 och gick upp samtidigt som mamma. Aldrig fel med sällskap heller..
Igår var jag ute. Första gången sen nyår som jag festade. Haha, brabra! Nej, men det var himla kul faktiskt! Jag och Malle åkte in till stan och mötte upp Linnéa :) Tjejorna hela dagen, det :) Vi träffade Chrisse efter en liten stund. Thomann och nån mer var också med ju. Vi skulle hem till deras kompis.. Det blev till att gå bort till Herrhagen.  Trevligt ställe, javisst! Det kom folk och folk. Tyvärr har jag lite väl mycket minnesluckor från kvällen, men jag annars hade jag otroligt roligt. Någon gång ska jag lära mig att ta det drickbara med måtta, men.. Det får bli nästa gång, bra. Massa var ju där.. Från klassen!  Typ Isabell, Johanna och Hannalång var ju där! Jo men visst, det var en himla trevlig kväll med mycket roligt folk! Hahahahahah,  Markus Schenkenberg, va? Jävlar vad ful, haha :D Och galen rövturk som bankade på BK-toaletten när vi kissade. Öh? Uh? Skabb!
Nejnej, men jag har minnen av ett fall.. Kanske inte så högt, från stolen eller soffan eller nåt? Det gjorde ont i ryggen. Ajaj, men hus som helst. En riktigt rolig kväll, detta blir nästa helg också? Haha :) Eller redan ikväll? Njaa.. Vi får se om jag följer med Malle och stodenetjejorna ut ikväll. Soffan lockar faktiskt lite (a) Awww..

Idag blir det nog bara att ta det lugnt. Kanske en långpromenix också. Gym? Mja, kanske. Ringa Ronja ska jag väl göra iaf. Justdet! Heheh, vi missar varandra hela tiden när vi ringer.. Sånt är duktigt. Tänkte egentligen ringa henne igårkväll ju, men det blev visst inte så upptäckte jag när jag kom hem. Men det ble' som det ble'! HAHAHHAAH, fulast! OPA! Men jag ska ringa henne senare.. Hon sover nog nu. Jag är ju uppe i ottan liksom! Mjaaaa.. 10.40 nu, men spela roland.
Nu ska jag fika. Sånt är gott, iiiiih.
Pet i ögat som eb!
/b

Tid för eftertanke

Det här inlägget är tillägnat Oscar, bara för han påminde mig.Sånt är bra, bra tider, så att säga!
En konstig dag i skolan. Mediekunskap, vi gjord eingenting. Sen var det miljöföredrag i aulan. Jag och de flesta av brudarna somnade. Skönt!  Efterår blev det håltimme i två timmar fram till bilden. Jag Sofia och Mathilda gjorde upp att JA, självfallet ska de med upp till Sunne och festa i sommar, hahahah :D SAAAATAN vad roligt! Kolsnäs och Fryksdalsdansen, weho! Jag längtar mer än tidigare.Omdet nu går? Haha. Men bra skönt, det vore det faktiskt med sommar. Just precis nu. På rasten satt jag och Malinda ute och solade vid väggen vid MPCkorridoren. OOOOH, det var varmt! Sköntsköntskönt. Jag vill ha värme..
Bilden var egentligen helt störd. Vi skulle teckna imagebilder och komma på något eget tema och måla fyra olika personer inom det temat. Jag var så arg och frustrerad att jag bara ville börja störtböla. Våran lärare är så seg också.. Men, till min storaförvåning blev resultatet riktigt bra...Okej, för att vara mig. Men jag är nöjd och det är väl huvudsaken antar jag. Breakdance-crew blev det, haha..

Väl hemma har jag inte gjort ett skvatt faktiskt. Kollat in stjärnan själv visserligen. HAHAHAHAHAHHAHAHA, seriöst. Jag dördördördördördördördöööööööööööööör!Hur kan hon utsätta sig för detta? Heergud EB, vad tänker hon med? Ingenting? MAH, stämmmmmmmer! Klia sig i ögat och fortsätter. Jag gillar wailen. HEHEHEHEH, oj gud. Jag dör, taktstampet, släng med huvudet, rockar loss? Hahah, något av det bästa jag har sett på år och dar', sanna min ord! HAH :D Det är roligt..



Imorgon ska det försökas med att gå ut efter att jag har varit på gymmet. Skönt. Båda två vettja! Gymmer måste bli iaf, jag orkar inte med att bara sitta hemma och vara sjuk. Fast, nu har jag äntligen blivit frisk igen. I förrgår första dagen, gott! OCH, igår red jag och dansade. Ännnnnnnnnnu godare! Iiiiiiihhh, Thunder. Shit, han gick dyngbra, alltid bara funkade perfekt igår! Weei, utom galoppen visserligen.. Haha, vilken jävla bjässe. Svårt att hålla i hörnen och så, men det var egentligen bara att driva kontinuerligt så gick det riktigt bra. Jag var riktigt nöjd efteråt och träningsverk i röven idag. Sånt gillar jag..  På tal om att jag ska ut i morogn, eller vad? Jag tror det iaf, med Malle, ELin, Lizzie och hela kittet. Längesen jag orkade med nåt, att partaja. Men det blir nog kul, det kan jag tänka mig. Pånkpånken kanske förljer med också, så är pimpen med och styr det hela, haha!


Nej, nu blir det met och jag förstår inte varför jag skrev så mycket egentligen? Eller, gjorde jag det? Jaja, det är säkert superintressant och allt sånt. Jag kanske ska avsluta detta, med ett mycket passande citat;
"I am beautiful, no matter what they say"

Klockrent! Sniff i stjärten,
/b


Kent i LLA igårkväll

Jepp, så var det. Jag, Malle och Oscar åkte till Löfbergs lila arena vid 15-tiden för att stå och köa till konserten som började kl. 20.00. Ett antal timmar satt vi ute och frös, åt och försökte värma oss med filtar. Det gick förvånansvärt fort, det var en hel del som vi kände. Folk från min och Oscars gamla klass på högstadiet. Vi hade trevligt, även fst det var kallt och rått ute, regnade gjorde det lite grann också.
Vid 18.30 öppnades dörrarna, jag sprang som en galning fram till kravallstaketet med Oscar tätt bakom mig. Malle vet jag inte vart hon tog vägen, men hon följde upp oss. Vi fick plats till vänster vid scenen, framför där Sami kom att stå. Ärligt talat så hade vi faktiskt planerat det. Om vi inte skulle få plats i mitten, framför Jocke, då tar vi framför Sami.  Anledningen till det var att när jag och Malle såg Kent senast stog vi precis framför Martin, och ville självfallet få en liknande konsert framför Sami. Sånt kan väl aldrig vara fel? :)
Det var förband. Familjen. Jag hade aldrig hört talas om dem, därav aldrig hört en låt av dem. Men visst, jag tycker att det var ganska bra, killen hoppade ju oavbrutet och spred verkligen energi. Haha, jag gillade honom!
Runt 20.30 kom Kent ut på scen.  Kent. Kentkentkent. Igen. Tredje gången jag såg dem! Det är alltid en speciell känsla, en sådan som man inte riktigt kan förklara. Det var i princip samma spellista som det var i höstas. Vy från en luftslott som öppning. Den är magisk på något sätt, en resande låt. Den tar sig under tiden. "De viskar: hålen  i himlen ska bli våran död. Ovanför molnen, där djävulen bor. De viskar: hålen i himlen är från hans klor" . Mäktigt!
Det fortsatte med Max 500 som verkligen får i gång publiken. Jag älskar Max 500, verkligen älskar. Den är otrolig! Dessutom, vilken publik det var!  Det fanns ingenting att klaga på, ingenting! I alla fall inte vad jag märkte av? Kvällen flöt på med klassiker som Socker, Musik nonstop och Kärleken väntar. Även nya favoriter från min sida som LSD någon?, som jag tycker var grym. Dynggrym! :D ..Columbus och Romeo återvänder ensam. Spellistan var vältänkt och riktigt härligt genomförd! Något av häjdpnkterna under kvällen måste ha varit kombon av Om du var här/Dom andra, där en lite speedad upptrappning av Dom andra. Jag älskade det! Det var så otroligt mycket feeling i det och jag kunde inte göra mer än att sjunga allt vad jag kunde medan jag inte kunde sluta le. Sami mötte mig blick mer än en gång..  Obeskrivligt!  Kevlarsjälv var grym, och 747 går inte att förklara. Det klassiska i mellanspelet innan Jocke går av scen; han får hela publikhavet att vinka i takt till Markus. Det är då man bara tittar på vännerna, folket omkring en och ler.. Ler och ler. Jocke höll bra mellansnack. Personligt och skrattretande, haha han är ganska käck. När han bannade någon i publiken och sedan skrattade. "Vad lärde ni er i skolan egentligen?" Haha, klockrent. Att han alltid siktade på tjejerna i publiken när det skulle kastas ut saker, men att det alltid var killarna som roffade åt sig det ändå; "Det är alltid damerna först, glöm aldrig bort det". Nej, glöm aldrig bort det. Kvällen avslutades självfallet med Mannen i den vita hatten. Extra verser också,  självfallet. Det är coolt, jag gilalr det. Live är alltid live, ändringar är charmigt. "Jag kan få dig när du vill" sjöng jag allt vad jag kunde, mot Sami. Han tittade tillbaka på mig och Malinda, log snett och skakade på huvudet. Hahah, söto! Vi ropade hans namn, han gick ut på den lilla grejen som gick ut, närmare publiken, och lirade. Tittade in i min kamera och log lite igen. HA, det gillar vi!  Efter detta var konserten slut. Det jag har väntat på i ett antal månader var nu över, bara några timmar efter att de hade börjat.
En ruggigt bra kväll, det fanns faktiskt ingnting att egentligen klaga på. Något som däremot var synd var att vi fick lite väl sned plats. Det varlängt från Martin och samma till Jocke. Men, de gav verkligen järnet i gårkväll, likaså publiken. Jag är riktigtriktigt nöjd. Tack grabbar! :D <3


Jag, Malinda och Oscar gick till McDånald's och åt. Det var och och jaaa, jag gilalr feta saker. Lite väl dum sagt av mig kanske, just precis när en anställd gick förbi.. Hon var inte direkt smal. HAHAH, men vi ahde roligt och blev sedan hemskjutsade av Oscars pappa.
Vilken kväll, härligt! Jag är glad:D

/b

   

RSS 2.0